Σύνταξη τεχνικού φακέλου ΕΣΠΑ για τη δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

2η παράταση υποβολής αιτήσεων για τη δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων»
2/4/2018
Ανακοινώθηκε η 2η τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων», λόγω παράτασης της καταληκτικής ημερομήνιας μέχρι την Τρίτη 15 Μαίου 2018 και ώρα 17:00. Η απόφαση τροποποίησης της πρόσκλησης έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ www.espa.gr
 
Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. στηρίζει το επιχειρηματικό σας όραμα και να ισχυροποιήσει την αίτηση σας για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τη δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».
Το έμπειρο μελετητικό τμήμα της εταιρείας δύναται να συντάξει την αρχιτεκτονική προμελέτη του επενδυτικού σας σχεδίου με πλήρη φάκελο σχεδίων και φωτορεαλιστικών απεικονίσεων. Μια τέτοιου είδους προσέγγιση επιβεβαιώνει το ώριμο της πρότασης σας και λειτουργεί θετικά στην διαδικασία αξιολόγησης χρηματοδότησης καθώς η επενδυτική πρόταση αποκτά υπόσταση ξεφεύγοντας από το πλαίσιο της απλής ιδέας.
Με την σύνταξη της προμελέτης διευκολύνονται οι προμετρήσεις για τη σύνταξη του ακριβή προϋπολογισμού του επενδυτικού σχεδίου προσεγγίζοντας σε μεγάλο βαθμό το πραγματικό κόστος της επένδυσης. 
Αναλαμβάνουμε να συντάξουμε για σας τον  προϋπολογισμό προς επιχορήγηση και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου, καθώς και την τεχνική περιγραφή που τα συνοδεύει,  για τη συμμετοχή στη δράση του ΕΣΠΑ. 
Αναλυτικά αναλαμβάνουμε να συντάξουμε:
 
1. Τον Προϋπολογισμό του επενδυτικού σχεδίου ανά κατηγορία ενέργειας – Δαπάνης σύμφωνα με τις εξής επιλέξιμες δαπάνες:
Κτίρια, Εγκαταστάσεις και Περιβάλλων χώρος
Μηχανήματα, Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμός Περιβάλλοντος και Εξοικονόμησης ενέργειας και ύδατος.
Πιστοποίηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης 
Προβολή/Προώθηση – Συμμετοχή σε εκθέσεις
Τεχνικές μελέτες μηχανικού και Υπηρεσίες φοροτεχνικού και νομικού συμβούλου
Μεταφορικά μέσα
Λογισμικά και Υπηρεσίες λογισμικού
Σύνταξη και Παρακολούθηση υλοποίησης επενδυτικού σχεδίου
 
2. Το Χρονοδιάγραμμα Υλοποίησης του Επενδυτικού Σχεδίου το οποίο δεν θα ξεπερνά τους 30 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης. 
 
3. Την Τεχνική Περιγραφή μηχανικού στην οποία αναλύονται οι εργασίες υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου.
 
4. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της έκδοσης βεβαίωσης χρήσης γης από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης Χανίων, η οποία απαιτείται για την πληρότητα του φακέλου της συμμετοχής.
 

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία, με πολυετή Κατασκευαστική και Μελετητική εμπειρία.

Κρατήστε επαφή μαζί μας:

    

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χανιά

  Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ΤΚ 73132
  (+30) 28210 42800, (+30) 28210 42378

Ηράκλειο

  Δουκός Μποφώρ 7, ΤΚ 71202
  (+30) 2810 282822

Αθήνα

  Αναγνωστοπούλου 8, ΤΚ 10673
  (+30) 210 3645864

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ως αξιόλογη επαφή και με αφορμή το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας.